Posted by : MARIVS IMPERATOR 31 Jul 2012

Am fost surprins placut sa aflu ca "Ziarul de Vrancea" a publicat un articol despre activitate acestui blog privind casele de epoca din Focsani. Este prima data cand o publicatie ce nu activeaza doar in mediul online scrie despre proiectul la care m-am inhamat. Lucrul acesta nu poate decat sa ma maguleasca si ambitioneze totodata. Mai jos voi reproduce cateva pasaje din articolul mentionat.

Din noianul de bloguri pline de nimicuri am remarcat unul special care se intitulează “Arhitectură şi urbanism în Romania” şi care, după cum se arată şi în descriere, doreşte să fie o pagină de popularizare a identităţii arhitecturale romaneşti. Interesant este că tanărul care postează articole sub pseudonimul Marivs Imperator, absolvent al Colegiului Naţional de Arhitectură, nu s-a oprit la articole legate de Bucureşti, ci şi-a extins aria geografică ajungand şi în Focşani. Bucureşteanul a scris de-a lungul timpului despre mai multe edificii din oraşul nostru în termeni elogioşi, păstrand loc şi pentru critici constructive şi nu răutăcioase.

Blogul http://arhitecturasiurbanisminromania.blogspot.ro merită a fi citit nu doar pentru materialele legate de Focşani sau de Vrancea, ci pentru că un tanăr bucureştean, pasionat de arhitectura de odinioară încearcă cu succes să trezească bunul gust într-un popor în care cele mai multe generaţii au deschis ochii în Romania ternelor blocuri!
 

{ 4 comments... read them below or Comment }

  1. Foarte frumos din partea lor! Stiu ca e o satisfactie deosebita momentul in care ceea ce faci prezinta un interes pentru altii asa ca felicitari!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aveti totala dreptate, la fel ca atunci cand mi-ati spus ca satisfactia mai mare decat cifrele brute de trafic este un comentariu.
      Va multumesc!

      Delete

- Copyright © Arhitectura si urbanism in Romania -