Posted by : MARIVS IMPERATOR 27 Sept 2012

Am placerea de a va anunta despre nasterea ziarului "Buna dimineata, Bucuresti!", cu subiecte dintre cele mai variate despre mersul lucrurilor in capitala noastra. Se distribuie gratuit si, momentan, se va tipari cate un numar la fiecare luna. Aceasta publicatie este editata de un grup de voluntari, nucleul reprezentandu-l fosti sustinatori ai lui Nicusor Dan in incercarea de a castiga Primaria Generala, dar la care colaboreaza si diversi arhitecti. Totusi, ziarul nu este unul partinitor, incercand pe cat posibil sa aiba o optica impartiala, scopul final fiind informarea corecta a cetateanului privind lucrurile ce se intampla cu orasul sau.

 Alaturi de Mihaela Butacu, arhitect, am incercat sa deslusim demolarile cladirilor de pe strada Franceza 38-42 din aceasta vara. Cu Ursula Heckendorn, cetatean elvetian si asistenta sociala in Bucuresti, am colaborat in campania pentru PGMB a lui Nicusor Dan, iar Teodor Pricop, psiholog, este motorul acestei publicatii, forta centripeta care a strans in jurul sau un colectiv dornic de a se inhama la aceasta lucrare.
In ceea ce ma priveste, ma numar printre autorii ce au "scris" in acest numar de debut, in fapt fiind o preluare de pe  blog al unui articol de la inceputurile mele in breasla bloggerilor. Se intampla astfel ca sunt la a doua aparitie in presa scrisa, dupa amabilele cuvinte scrie de un cotidian din Focsani.
Va invit sa rasfoiti aceasta noua aparitie intre ziarele ce se distribuie gratuit in Bucuresti. Cu siguranta o sa gasiti macar un articol care sa va intereseze!

{ 2 comments... read them below or Comment }

- Copyright © Arhitectura si urbanism in Romania -