Posted by : MARIVS IMPERATOR 7 Jun 2012

Spuneam in interviul cu Nicusor Dan ca nu-l votez pentru ca este la moda sau pentru ca ar fi sustinut de nume mari, ci pentru ca am fost convins de activitatea lui din ultimii ani in slujba acestui oras, de faptul ca este independent si ca are un program coerent si de bun simt pentru Bucuresti. Totusi, pentru ca au existat voci care afirma ca acele persoane importante ce-l sustin pe Nicusor Dan ar fi doar o plasmuire mincinoasa, mai jos voi incerca sa le dezvalui intr-o ordine aleatorie.
Fara sa mentionez bloggerii care scriu pro Nicusor Dan, incepem cu Andrei Plesu, unul dintre cei mai mari intelectuali pe care ii are Romania in momentul de fata. Dansul a scris un articol in Dilema Veche, prin intermediul caruia isi exprima optiunea de vot si explica de ce a ajuns sa isi ofere votul acestui candidat.
O alta persoana importanta este Mircea Kivu, de meserie sociolog, colaborator al ziarului Romania Libera, cel mai vechi ziar din Bucuresti. La fel, si dansul a publicat un articol in care isi explica preferinta pentru Nicusor Dan.
Ion Cristoiu, reputat jurnalist si publicist, si-a exprimat in direct adeziunea la ideile lui Nicusor Dan, chiar semnand in fata telespectatorilor hartia prin care era de acord ca acesta sa candideze la Primaria Generala.
La aceste nume se pot adauga Lucian Mandruta, europarlamentarul Cristian Preda si altii, dar va las pe dvs sa-i descoperiti pe toti.

Acum trecem la o categorie aparte, cei care au ales sa isi faca cunoscut sprijinul acordat lui Nicusor Dan prin intermediul unui interviu postat pe Youtube.

Cristi Puiu, regizor

Corneliu Porumboiu, regizor

Dragos Bucur, actor

Florin Iaru, poet

Liviu Mihaiu, jurnalist

Lucian Viziru, interpret si actor

Marius Manole, actor

Matei Paun, om de afaceri

Mihai Oroveanu, directorul Muzeului National de Arta

Cristian Ghinea, jurnalist si politolog

Dan Perjovschi, artist

{ 1 comments... read them below or add one }

  1. D-le Mircea Kivu.Cu mustata acea,semanati leit cu primarul din Covasna,Tamas Sandor.

    ReplyDelete

- Copyright © Arhitectura si urbanism in Romania -